שדרוג לפרו
המשך לאתר
We've updated our
Privacy Policy
effective December 15. Please read our updated Privacy Policy and tap
Continue
פתרונות
מחשבון אינטגרלים
מחשבון נגזרת
מחשבון אלגברה
מחשבון מטריצות
יותר...
גרפים
גרף קווים
גרף אקספוננציאלי
גרף ריבועי
גרף סינוס
יותר...
מחשבונים
מחשבון BMI
מחשבון ריבית דריבית
מחשבון אחוזים
מחשבון האצה
יותר...
גאומטריה
מחשבון משפט פיתגורס
מחשבון שטח מעגל
מחשבון משולש שווה שוקיים
מחשבון משולשים
יותר...
כלים
מחברת
קבוצות
שליפים
דפי עבודה
מדריכי לימוד
תרגול
אמת פתרון
he
English
Español
Português
Français
Deutsch
Italiano
Русский
中文(简体)
한국어
日本語
Tiếng Việt
עברית
العربية
שדרג
בעיות פופולריות
נושאים
טרום אלגברה
אלגברה
בעיות מילוליות
Functions & Graphing
גאומטריה
טריגונומטריה
טרום חשבון אינפיטיסמלי
חשבון אינפיטסימלי
סטטיסטיקה
בעיות גאומטריה פופולריות
center (x^2)/9-(y^2)/(64)=1
center
x
2
9
−
y
2
6
4
=
1
center 9x^2-16y^2-36x-96y-252=0
center
9
x
2
−
1
6
y
2
−
3
6
x
−
9
6
y
−
2
5
2
=
0
center 4y^2-x^2+24y+4x+28=0
center
4
y
2
−
x
2
+
2
4
y
+
4
x
+
2
8
=
0
center ((y+6)^2)/(36)-((x+4)^2)/(48)=1
center
(
y
+
6
)
2
3
6
−
(
x
+
4
)
2
4
8
=
1
center y^2-4x^2-16x-2y-19=0
center
y
2
−
4
x
2
−
1
6
x
−
2
y
−
1
9
=
0
center 5x^2-4y^2-20x-8y-4=0
center
5
x
2
−
4
y
2
−
2
0
x
−
8
y
−
4
=
0
center 0=9y^2-x^2+2x+72y+125
center
0
=
9
y
2
−
x
2
+
2
x
+
7
2
y
+
1
2
5
center 9x^2-9y^2-18x+54=0
center
9
x
2
−
9
y
2
−
1
8
x
+
5
4
=
0
center ((x-3)^2)/(49)-((y-5)^2)/(25)=1
center
(
x
−
3
)
2
4
9
−
(
y
−
5
)
2
2
5
=
1
center ((y-1)/9)^2-((x-(-2))/4)^2=1
center
(
y
−
1
9
)
2
−
(
x
−
(
−
2
)
4
)
2
=
1
center ((x-3)^2)/(a^2)-((y-4)^2)/(b^2)=1
center
(
x
−
3
)
2
a
2
−
(
y
−
4
)
2
b
2
=
1
center ((x-1)^2)/9-(y^2)/4 =1
center
(
x
−
1
)
2
9
−
y
2
4
=
1
center ((y-2)^2)/9-((x+1)^2)/(25)=1
center
(
y
−
2
)
2
9
−
(
x
+
1
)
2
2
5
=
1
center (y^2)/(25)-x^2=1
center
y
2
2
5
−
x
2
=
1
center-4x^2+y^2+8y-20=0
center
−
4
x
2
+
y
2
+
8
y
−
2
0
=
0
center (x^2)/4-(y^2)/6 =-1
center
x
2
4
−
y
2
6
=
−
1
center 4x^2+8x-4y^2+12y-3=0
center
4
x
2
+
8
x
−
4
y
2
+
1
2
y
−
3
=
0
center ((x-5)^2)/1-((y-4)^2)/1 =1
center
(
x
−
5
)
2
1
−
(
y
−
4
)
2
1
=
1
center+0=-400/9 x^2+16y^2+400
center
+
0
=
−
4
0
0
9
x
2
+
1
6
y
2
+
4
0
0
center-16x^2+25y^2-64x-150y-239=0
center
−
1
6
x
2
+
2
5
y
2
−
6
4
x
−
1
5
0
y
−
2
3
9
=
0
center ((y+4)^2)/9-((x+2)^2)/4 =1
center
(
y
+
4
)
2
9
−
(
x
+
2
)
2
4
=
1
center 2y^2-x^2-y+x=0
center
2
y
2
−
x
2
−
y
+
x
=
0
center ((y+5)^2)/9-((x-3)^2)/(25)=9
center
(
y
+
5
)
2
9
−
(
x
−
3
)
2
2
5
=
9
center (x^2}{16}-\frac{y^2)/9 =1
center
x
2
1
6
−
y
2
9
=
1
center ((y-7)^2)/9-(x+4)^2=1
center
(
y
−
7
)
2
9
−
(
x
+
4
)
2
=
1
center 2y^2-9x^2-18x+20+5=0
center
2
y
2
−
9
x
2
−
1
8
x
+
2
0
+
5
=
0
center x^2+36y-32x-y^2=75
center
x
2
+
3
6
y
−
3
2
x
−
y
2
=
7
5
center-3x^2+2y^2+6x-7y=7
center
−
3
x
2
+
2
y
2
+
6
x
−
7
y
=
7
center ((x-3}{16})^2-\frac{(y-1)^2)/9 =1
center
(
x
−
3
1
6
)
2
−
(
y
−
1
)
2
9
=
1
center (x-y-3)*(x+y+3)=16
center
(
x
−
y
−
3
)
·
(
x
+
y
+
3
)
=
1
6
center 9=2y-y^2-6*(-x^2)
center
9
=
2
y
−
y
2
−
6
·
(
−
x
2
)
center 4x^2+9y^2+3x-18y^2+37=0
center
4
x
2
+
9
y
2
+
3
x
−
1
8
y
2
+
3
7
=
0
center 9y^2-x^2-36y-6x+18=0
center
9
y
2
−
x
2
−
3
6
y
−
6
x
+
1
8
=
0
center ((x-2)^2)/9-((y+2)^2)/9 =1
center
(
x
−
2
)
2
9
−
(
y
+
2
)
2
9
=
1
center ((y-(-2))^2)/9-((x-5)^2)/(27)=1
center
(
y
−
(
−
2
)
)
2
9
−
(
x
−
5
)
2
2
7
=
1
center ((y-2)^2}{14}-\frac{(x+6)^2)/3 =4
center
(
y
−
2
)
2
1
4
−
(
x
+
6
)
2
3
=
4
center 4x^2-8y^2=3
center
4
x
2
−
8
y
2
=
3
center 4x^2-6x+2=y^2-10y
center
4
x
2
−
6
x
+
2
=
y
2
−
1
0
y
center 4x^2-y^2+8x-2y+7=0
center
4
x
2
−
y
2
+
8
x
−
2
y
+
7
=
0
center x^2-y^2=4x
center
x
2
−
y
2
=
4
x
center x^2-16y^2=144
center
x
2
−
1
6
y
2
=
1
4
4
center ((y-1/2)^2)/2-((x+2)^2)/4 =1
center
(
y
−
1
2
)
2
2
−
(
x
+
2
)
2
4
=
1
center-9x^2+y^2-72x-153=0
center
−
9
x
2
+
y
2
−
7
2
x
−
1
5
3
=
0
center ((x-3)^2)/(8^2)-((y-2)^2)/(8^2)=1
center
(
x
−
3
)
2
8
2
−
(
y
−
2
)
2
8
2
=
1
center ((x+2)^2)/(36)-((y-3)^2)/(16)=1
center
(
x
+
2
)
2
3
6
−
(
y
−
3
)
2
1
6
=
1
center x^2-y^2-6x=7
center
x
2
−
y
2
−
6
x
=
7
center 4y^2-x^2=900
center
4
y
2
−
x
2
=
9
0
0
center 4x^2-9y^2-16x+18y-11=0
center
4
x
2
−
9
y
2
−
1
6
x
+
1
8
y
−
1
1
=
0
center ((y-3)^2}{11}-\frac{(x+1)^2)/5 =1
center
(
y
−
3
)
2
1
1
−
(
x
+
1
)
2
5
=
1
center ((y-1)/9)^2-((x-2)/4)^2=1
center
(
y
−
1
9
)
2
−
(
x
−
2
4
)
2
=
1
center x^2-5y^2-6x-10y-1=0
center
x
2
−
5
y
2
−
6
x
−
1
0
y
−
1
=
0
center 4y^2=4x^2+12y-69+32x
center
4
y
2
=
4
x
2
+
1
2
y
−
6
9
+
3
2
x
center 4x^2-12y^2-24x+24y+51=0
center
4
x
2
−
1
2
y
2
−
2
4
x
+
2
4
y
+
5
1
=
0
center y^2-x^2= 4/25
center
y
2
−
x
2
=
4
2
5
center x^2-y^2=15
center
x
2
−
y
2
=
1
5
center (x-5)^2-(y-4)^2=1
center
(
x
−
5
)
2
−
(
y
−
4
)
2
=
1
center x^2-9y^2=144
center
x
2
−
9
y
2
=
1
4
4
center ((x+10)^2)/(36)-((y-3)^2)/(100)=1
center
(
x
+
1
0
)
2
3
6
−
(
y
−
3
)
2
1
0
0
=
1
center ((y+5)^2}{16}-\frac{(x+3)^2)/9 =1
center
(
y
+
5
)
2
1
6
−
(
x
+
3
)
2
9
=
1
center (y^2)/(16)-(x^2)/(25)=1
center
y
2
1
6
−
x
2
2
5
=
1
center y^2-2x^2=1
center
y
2
−
2
x
2
=
1
center-9x^2+16y^2-90x+32y-353=0
center
−
9
x
2
+
1
6
y
2
−
9
0
x
+
3
2
y
−
3
5
3
=
0
center 25x^2-16y^2+50x-32y-391=0
center
2
5
x
2
−
1
6
y
2
+
5
0
x
−
3
2
y
−
3
9
1
=
0
center x^2-2y^2+3x+4y=2
center
x
2
−
2
y
2
+
3
x
+
4
y
=
2
center ((x-5)^2)/4-((y-3)^2)/9 =1
center
(
x
−
5
)
2
4
−
(
y
−
3
)
2
9
=
1
center 4y^2-9x^2+8y-54x-113=0
center
4
y
2
−
9
x
2
+
8
y
−
5
4
x
−
1
1
3
=
0
center y^2-x^2= 9/25
center
y
2
−
x
2
=
9
2
5
center 9x^2-16y^2-108x+128y+212=0
center
9
x
2
−
1
6
y
2
−
1
0
8
x
+
1
2
8
y
+
2
1
2
=
0
center y^2=x^2-1
center
y
2
=
x
2
−
1
center x^2-y^2-4x-2y-1=0
center
x
2
−
y
2
−
4
x
−
2
y
−
1
=
0
center x^2-y^2=49
center
x
2
−
y
2
=
4
9
center 9x^2-16y^2+36x+32y-124=0
center
9
x
2
−
1
6
y
2
+
3
6
x
+
3
2
y
−
1
2
4
=
0
center 16y^2-25x^2=400
center
1
6
y
2
−
2
5
x
2
=
4
0
0
center x=x^2-(y^2)/9
center
x
=
x
2
−
y
2
9
center 9x^2-y^2-72x+8y+119=0
center
9
x
2
−
y
2
−
7
2
x
+
8
y
+
1
1
9
=
0
center (y^2)/1-(x^2)/4 =1
center
y
2
1
−
x
2
4
=
1
center x^2-y^2-6x=16
center
x
2
−
y
2
−
6
x
=
1
6
center ((y-4)^2)/(81)-((x+5)^2)/(36)=1
center
(
y
−
4
)
2
8
1
−
(
x
+
5
)
2
3
6
=
1
center 3x^2-y^2-12x+4y+2=0
center
3
x
2
−
y
2
−
1
2
x
+
4
y
+
2
=
0
center (x^2)/(49)-(y^2)/(36)=1
center
x
2
4
9
−
y
2
3
6
=
1
center 9x^2-4y^2+54x-8y+78=0
center
9
x
2
−
4
y
2
+
5
4
x
−
8
y
+
7
8
=
0
center (x^2)/4-(y^2)/(12)=1
center
x
2
4
−
y
2
1
2
=
1
center ((x-2)^2)/4-(y^2)/9 =1
center
(
x
−
2
)
2
4
−
y
2
9
=
1
center-321+108x-9x^2+8y+4y^2=0
center
−
3
2
1
+
1
0
8
x
−
9
x
2
+
8
y
+
4
y
2
=
0
center ((y-5)^2}{81}-\frac{(x+8)^2)/9 =1
center
(
y
−
5
)
2
8
1
−
(
x
+
8
)
2
9
=
1
center (x^2)/(64)-(y^2)/(36)=1
center
x
2
6
4
−
y
2
3
6
=
1
center 3(x+2)^2-6(y-6)^2-18=0
center
3
(
x
+
2
)
2
−
6
(
y
−
6
)
2
−
1
8
=
0
center x^2-6x-6=y^2+6y+6
center
x
2
−
6
x
−
6
=
y
2
+
6
y
+
6
center y^2-4y-4x^2+13=0
center
y
2
−
4
y
−
4
x
2
+
1
3
=
0
center ((y+3)^2)/4-((x+1)^2)/(16)=1
center
(
y
+
3
)
2
4
−
(
x
+
1
)
2
1
6
=
1
center ((x-1)^2)/4-((y+3)^2)/(16)=1
center
(
x
−
1
)
2
4
−
(
y
+
3
)
2
1
6
=
1
center x^2-y^2=9
center
x
2
−
y
2
=
9
center 4y^2-9x^2+16y+18x=29
center
4
y
2
−
9
x
2
+
1
6
y
+
1
8
x
=
2
9
center 16y^2-32y-9x^2-18x=137
center
1
6
y
2
−
3
2
y
−
9
x
2
−
1
8
x
=
1
3
7
center (x^2)/(25)-(y^2)/(49)=1
center
x
2
2
5
−
y
2
4
9
=
1
center 321+108x-9x^2+8y+4y^2=0
center
3
2
1
+
1
0
8
x
−
9
x
2
+
8
y
+
4
y
2
=
0
center 2x^2-y^2-2y=-5
center
2
x
2
−
y
2
−
2
y
=
−
5
center-6x^2+4y^2+6x+16y-1=0
center
−
6
x
2
+
4
y
2
+
6
x
+
1
6
y
−
1
=
0
center y^2-4x^2<1
center
y
2
−
4
x
2
<
1
center-9x^2+8y^2+36x+48y=36
center
−
9
x
2
+
8
y
2
+
3
6
x
+
4
8
y
=
3
6
1
..
199
200
201
202
203
204