שדרוג לפרו
המשך לאתר
We've updated our
Privacy Policy
effective December 15. Please read our updated Privacy Policy and tap
Continue
פתרונות
מחשבון אינטגרלים
מחשבון נגזרת
מחשבון אלגברה
מחשבון מטריצות
יותר...
גרפים
גרף קווים
גרף אקספוננציאלי
גרף ריבועי
גרף סינוס
יותר...
מחשבונים
מחשבון BMI
מחשבון ריבית דריבית
מחשבון אחוזים
מחשבון האצה
יותר...
גאומטריה
מחשבון משפט פיתגורס
מחשבון שטח מעגל
מחשבון משולש שווה שוקיים
מחשבון משולשים
יותר...
כלים
מחברת
קבוצות
שליפים
דפי עבודה
מדריכי לימוד
תרגול
אמת פתרון
he
English
Español
Português
Français
Deutsch
Italiano
Русский
中文(简体)
한국어
日本語
Tiếng Việt
עברית
العربية
שדרג
בעיות פופולריות
נושאים
טרום אלגברה
אלגברה
בעיות מילוליות
Functions & Graphing
גאומטריה
טריגונומטריה
טרום חשבון אינפיטיסמלי
חשבון אינפיטסימלי
סטטיסטיקה
בעיות גאומטריה פופולריות
center 9x^2+4y^2+36x-24y+36=0
center
9
x
2
+
4
y
2
+
3
6
x
−
2
4
y
+
3
6
=
0
vertices (x^2)/4-(y^2)/9 =1
vertices
x
2
4
−
y
2
9
=
1
foci (x^2)/(169)+(y^2)/(25)=1
foci
x
2
1
6
9
+
y
2
2
5
=
1
foci (x^2)/(16)-(y^2)/(36)=1
foci
x
2
1
6
−
y
2
3
6
=
1
vertices (x^2)/(16)+(y^2)/(25)=1
vertices
x
2
1
6
+
y
2
2
5
=
1
y^2-6y-4x+5=0
y
2
−
6
y
−
4
x
+
5
=
0
vertices (x^2)/9-(y^2)/(16)=1
vertices
x
2
9
−
y
2
1
6
=
1
center 16x^2+9y^2=144
center
1
6
x
2
+
9
y
2
=
1
4
4
vertices f(x)=x^2+4x-1
vertices
f
(
x
)
=
x
2
+
4
x
−
1
(x-h)^2=4p(y-k)
(
x
−
h
)
2
=
4
p
(
y
−
k
)
x^2+(y-1)^2=1
x
2
+
(
y
−
1
)
2
=
1
x=y^2+1
x
=
y
2
+
1
foci (x^2)/(16)-(y^2)/(20)=1
foci
x
2
1
6
−
y
2
2
0
=
1
foci 9x^2-4y^2-72x=0
foci
9
x
2
−
4
y
2
−
7
2
x
=
0
vertices f(x)=2x^2-x-6
vertices
f
(
x
)
=
2
x
2
−
x
−
6
foci x^2-4y=0
foci
x
2
−
4
y
=
0
axis y^2=4x
axis
y
2
=
4
x
3x^2+12x+4y^2-40y+100=0
3
x
2
+
1
2
x
+
4
y
2
−
4
0
y
+
1
0
0
=
0
(x+2)^2+(y-4)^2=25
(
x
+
2
)
2
+
(
y
−
4
)
2
=
2
5
vertices 9x^2-4y^2-72x=0
vertices
9
x
2
−
4
y
2
−
7
2
x
=
0
vertices (x^2)/(36)-(y^2)/(64)=1
vertices
x
2
3
6
−
y
2
6
4
=
1
9x^2-16y^2=144
9
x
2
−
1
6
y
2
=
1
4
4
2x^2+2y^2-12x+8y-24=0
2
x
2
+
2
y
2
−
1
2
x
+
8
y
−
2
4
=
0
foci ((x-5)^2}{25}+\frac{(y+3)^2)/9 =1
foci
(
x
−
5
)
2
2
5
+
(
y
+
3
)
2
9
=
1
x^2+y^2=7
x
2
+
y
2
=
7
(x^2)/(a^2)+(y^2)/(a^2)=1
x
2
a
2
+
y
2
a
2
=
1
x^2=12y
x
2
=
1
2
y
(x^2)/(16)+(y^2)/(36)=1
x
2
1
6
+
y
2
3
6
=
1
vertices f(x)=2x^2+28x+105
vertices
f
(
x
)
=
2
x
2
+
2
8
x
+
1
0
5
4x^2-9y^2-36=0
4
x
2
−
9
y
2
−
3
6
=
0
x^2=10y
x
2
=
1
0
y
y^2+2y+x=0
y
2
+
2
y
+
x
=
0
axis (x^2)/9-(y^2)/(25)=1
axis
x
2
9
−
y
2
2
5
=
1
foci (x^2}{16}+\frac{y^2)/4 =1
foci
x
2
1
6
+
y
2
4
=
1
x^2+2y-6=0
x
2
+
2
y
−
6
=
0
4y^2-48x-20y=71
4
y
2
−
4
8
x
−
2
0
y
=
7
1
foci (y^2}{25}-\frac{x^2)/4 =1
foci
y
2
2
5
−
x
2
4
=
1
vertices f(x)=x^2-6x+8
vertices
f
(
x
)
=
x
2
−
6
x
+
8
x^2-y^2=10(x-y)+1
x
2
−
y
2
=
1
0
(
x
−
y
)
+
1
axis (x^2)/(25)+(y^2)/(16)=1
axis
x
2
2
5
+
y
2
1
6
=
1
F=(mv^2)/r
F
=
mv
2
r
circumference (x-0)^2+(y-20)^2=400
circumference
(
x
−
0
)
2
+
(
y
−
2
0
)
2
=
4
0
0
y^2=x^2-1
y
2
=
x
2
−
1
vertices 9x^2+16y^2=144
vertices
9
x
2
+
1
6
y
2
=
1
4
4
foci x^2=4y-2y^2
foci
x
2
=
4
y
−
2
y
2
9x^2+9y^2+18x-18y+14=0
9
x
2
+
9
y
2
+
1
8
x
−
1
8
y
+
1
4
=
0
foci ((y+3)^2)/9-((x-2)^2)/(16)=1
foci
(
y
+
3
)
2
9
−
(
x
−
2
)
2
1
6
=
1
4y^2+48x-20y=71
4
y
2
+
4
8
x
−
2
0
y
=
7
1
y^2+4x=0
y
2
+
4
x
=
0
foci y^2=-9x
foci
y
2
=
−
9
x
radius x^2+y^2=36
radius
x
2
+
y
2
=
3
6
foci y=x^2
foci
y
=
x
2
vertices y^2=-12x
vertices
y
2
=
−
1
2
x
foci x^2-y^2=25
foci
x
2
−
y
2
=
2
5
center x^2+y^2+6x-4y+3=0
center
x
2
+
y
2
+
6
x
−
4
y
+
3
=
0
y^2=-1/4 x
y
2
=
−
1
4
x
vertices f(x)=x^2-8x+7
vertices
f
(
x
)
=
x
2
−
8
x
+
7
directrix y^2=16x
directrix
y
2
=
1
6
x
foci (x^2)/9-(y^2)/(25)=1
foci
x
2
9
−
y
2
2
5
=
1
directrix y^2=-24x
directrix
y
2
=
−
2
4
x
y^2=x
y
2
=
x
vertices (x^2)/(16)-(y^2)/(20)=1
vertices
x
2
1
6
−
y
2
2
0
=
1
x^2=24y
x
2
=
2
4
y
3x^2+3x+2y=0
3
x
2
+
3
x
+
2
y
=
0
x^2+y^2-2x+4y+1=0
x
2
+
y
2
−
2
x
+
4
y
+
1
=
0
vertices 4x^2+y^2=16
vertices
4
x
2
+
y
2
=
1
6
y^2=x-2
y
2
=
x
−
2
eccentricity x^2-y^2=14
eccentricity
x
2
−
y
2
=
1
4
x=4-y^2
x
=
4
−
y
2
y^2=x+9
y
2
=
x
+
9
x^2+y^2-2x+6y-15=0
x
2
+
y
2
−
2
x
+
6
y
−
1
5
=
0
directrix y^2=-12x
directrix
y
2
=
−
1
2
x
(x+92)^2+(y+54)^2=73
(
x
+
9
2
)
2
+
(
y
+
5
4
)
2
=
7
3
x^2-4x+y^2-2y=-2
x
2
−
4
x
+
y
2
−
2
y
=
−
2
(x^2)/4+(y^2)/(64)=1
x
2
4
+
y
2
6
4
=
1
foci ((x-7)^2)/4+((y+3)^2)/(16)=1
foci
(
x
−
7
)
2
4
+
(
y
+
3
)
2
1
6
=
1
(x^2)/(64)+(y^2)/(100)=1
x
2
6
4
+
y
2
1
0
0
=
1
y^2=1-x
y
2
=
1
−
x
x^2+y^2+4y-60=0
x
2
+
y
2
+
4
y
−
6
0
=
0
directrix y^2=-28x
directrix
y
2
=
−
2
8
x
vertices f(x)=x^2+x-6
vertices
f
(
x
)
=
x
2
+
x
−
6
36x^2+5y^2-90y-495=0
3
6
x
2
+
5
y
2
−
9
0
y
−
4
9
5
=
0
(x^2)/9+(y^2)/5 =1
x
2
9
+
y
2
5
=
1
x^2+9y^2=9
x
2
+
9
y
2
=
9
vertices f(x)=x^2+4x-12
vertices
f
(
x
)
=
x
2
+
4
x
−
1
2
x^2-10x+y^2+6y-1=0
x
2
−
1
0
x
+
y
2
+
6
y
−
1
=
0
x=-8y^2
x
=
−
8
y
2
(x-5)^2+(y-9)^2=4
(
x
−
5
)
2
+
(
y
−
9
)
2
=
4
foci y^2=-14x
foci
y
2
=
−
1
4
x
x^2+y^2-2x=0
x
2
+
y
2
−
2
x
=
0
center x^2+y^2-18x-14y+124=0
center
x
2
+
y
2
−
1
8
x
−
1
4
y
+
1
2
4
=
0
y^2+4y+8x-12=0
y
2
+
4
y
+
8
x
−
1
2
=
0
eccentricity 13x^2+49y^2=637
eccentricity
1
3
x
2
+
4
9
y
2
=
6
3
7
vertices 4x^2+9y^2=36
vertices
4
x
2
+
9
y
2
=
3
6
vertices x^2+(y^2)/(16)=1
vertices
x
2
+
y
2
1
6
=
1
y^2+2x^2=1
y
2
+
2
x
2
=
1
asymptotes ((y+3)^2)/9-((x-2)^2)/(16)=1
asymptotes
(
y
+
3
)
2
9
−
(
x
−
2
)
2
1
6
=
1
y^2-10y-12x+37=0
y
2
−
1
0
y
−
1
2
x
+
3
7
=
0
(x^2)/(a^2)-(y^2)/(b^2)=1
x
2
a
2
−
y
2
b
2
=
1
vertices f(x)=x^2-2x
vertices
f
(
x
)
=
x
2
−
2
x
1
..
5
6
7
8
9
..
204